Centralplast s.r.o.

U Mostku 496, 50341 Hradec Králové    Zobraziť na mape

telefón:+420 494 628 329  |  +420 608 460 450

IČO: 27513661
DIČ: 27513661
IČ DPH: CZ27513661

Popis firmy

Sme spoločnosť špecializujúca sa na zákazkovú výrobu, ktorá zahŕňa celý proces realizácie s maximálnou profesionalitou. Naše výrobky a služby sú vysoko kvalitné, čo nám umožňuje poskytovať predĺžené záruky. Dôvera našich zákazníkov je pre nás kľúčová.

Vďaka nášmu vlastnému konštrukčnému oddeleniu dokážeme splniť takmer všetky požiadavky zákazníkov, od najmenších komponentov až po obrovské katamarány. Konzultácie sú súčasťou celého výrobného procesu.

Vyrábame originálne plastové výrobky, či už ide o malé diely alebo veľké konštrukcie. Naše výrobné možnosti v zásade nemajú žiadne obmedzenia.

Spoločnosť Centralplast sa zameriava na inovácie a kvalitu, čo sa odráža v každom našom výrobku. Naše výrobky sú navrhnuté tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a želania našich zákazníkov.

Sortiment/ Služby

Spoločnosť Centralplast sa špecializuje na širokú škálu plastových výrobkov, ktoré sa používajú v rôznych oblastiach. Tu je podrobnejší prehľad našich hlavných výrobkov:

Bazény CENTRAL-POOL®:

Pod značkou CENTRAL-POOL® vyrábame prémiové plastové bazény, ktoré sú známe svojou kvalitou a odolnosťou. Naše bazény sa vyvážajú do celého sveta vrátane krajín, ako sú Belgicko, Švajčiarsko, Nemecko, Dánsko, Holandsko, Švédsko a teraz aj Bahamy.

Zakrytie bazénov:

Ponúkame aj kryty bazénov, ktoré sú viac než len dizajnovým doplnkom. Zakrytie bazéna zohráva kľúčovú úlohu pri ochrane, najmä pokiaľ ide o bezpečnosť detí, a zabraňuje nežiaducemu znečisteniu vody. Má tiež termoregulačné vlastnosti, ktoré pomáhajú udržiavať teplotu vody.

Výroba lodí:

Ponúkame zákazkovú výrobu plastových lodí. Naše lode sú navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť, funkčnosť a odolnosť.

Nádrže na dažďovú vodu:

Vyrábame plastové nádrže na dažďovú vodu, ktoré pomáhajú pri hospodárení s vodnými zdrojmi a sú ideálne pre environmentálne projekty.

Vodomerné a kontrolné šachty:

Naše vodomerné a revízne šachty sú určené na bezpečné a efektívne meranie a kontrolu vodovodných systémov.

Skrinky a boxy:

Ponúkame široký sortiment plastových skríň a boxov, ktoré sú vhodné pre rôzne priemyselné a domáce aplikácie.

Nádrže a zásobníky pre priemysel:

Vyrábame priemyselné vane a nádrže, ktoré sa vyznačujú vysokou odolnosťou voči chemikáliám a fyzikálnym vplyvom.

Ventilácia:

Poskytujeme riešenia na vetranie, ktoré zabezpečujú efektívnu distribúciu vzduchu v budovách a priemyselných zariadeniach.

Fotografie

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (21)

Publikováné články (1)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník