Chem-Trend CZ s.r.o.

Michelská 1552/58, 141 00 Praha 4    Zobraziť na mape

telefón:+420 734 233 033

IČO: 09780564
IČ DPH: CZ09780564

Popis firmy

Riešenia z termoplastov: uvoľňujeme inovácie.

V Chem-Trend sme poskytovateľom riešení, ktoré pomáhajú výrobcom využiť ich potenciál. Vaše ciele, vaše výzvy a vaše príležitosti sú jadrom všetkého, čo robíme. Prostredníctvom spolupráce a inovácií vám naše tímy pre analýzu na mieste a rozsiahly výskum a vývoj pomáhajú nájsť konkurenčné výhody prostredníctvom inovatívnych a udržateľných riešení Lusin® pre údržbu foriem, ako sú čističe, odmasťovače, ochranné prostriedky na formy a mazivá, separačné prostriedky Lusin® a čistiace granuláty pre vstrekovacie a vytlačovacie stroje.

Chceme urobiť viac než len zlepšiť váš proces. Chceme pomôcť zlepšiť celé vaše podnikanie.

Sortiment/ Služby

Lusin® Čistiace prostriedky a odmasťovače na formy

Lusin® Ochranné prostiedky na formy

Lusin® Mazivo

Lusin® Separačné prostriedky

Ultra Purge™ Čistiace granuláty

Čistiace a odmasťovacie prostriedky na formy

Čistiace prostriedky rýchlo odstraňujú usadeniny

Časom sa na povrchu formy môžu usadzovať nečistoty, čo môže viesť k chybným dielom a poškodeniu formy. Čistiace prostriedky Lusin® účinne a bezpečne odstraňujú živice, farby, prísady, vosky, oleje, tuky a väčšinu druhov zvyškov polymérov. Výsledkom je zlepšenie kvality povrchu a optimalizácia spustenia výroby. Dodávajú sa v rozprašovačoch na presnú aplikáciu rozprašovaním.

Ochranné prostriedky na formy Lusin®

Ochranné prostriedky na formy pre dlhšiu životnosť strojov

Ľahko aplikovateľné ochranné prostriedky na formy Lusin® chránia kovové povrchy pred vodou, kyslíkom a inými korozívnymi činidlami a udržiavajú zariadenia čisté a funkčné. Farebné zloženie ukazuje, kde boli ochranné prostriedky na formy aplikované. Ochranné prostriedky na formy sa môžu použiť aj ako uvoľňovacie prostriedky na začiatku výroby. Potom sa počas výrobného procesu odstraňujú, aby sa zvýšila produktivita. Väčšinu výhod získate používaním našich ochranných prostriedkov na formy v bežných cykloch údržby s čistiacimi prostriedkami na formy Lusin® a odmasťovačmi Lusin®.

Mazivá Lusin®

Mazivá pre extrémne tlakové výkony

Mazivá Lusin® boli vyvinuté špeciálne pre vstrekovacie trysky a pridržiavacie čapy vstrekovacích strojov. Silná vrstva maziva udržiava mechanické časti v pohybe a zabraňuje lámaniu alebo zadieraniu vyhadzovacích čapov. Zároveň zabraňuje prenosu maziva do konečného výrobku. Mazivá Lusin® chránia vaše zariadenia pred nebezpečnou koróziou.

Separačné prostriedky Lusin®

Separátory Lusin® ponúkajú vynikajúci výkon pri vyberaní odliatkov z foriem a zvyšujú produktivitu, kvalitu a predlžujú životnosť nástrojov.

Separátory Lusin® Alro zabezpečujú bezproblémové odstraňovanie odliatkov z foriem, šetria čas, znižujú množstvo zmetkov a sú k dispozícii v zložení bez silikónu a na báze silikónu. Výrobky bez obsahu silikónu sa odporúčajú pre odliatky, ktoré je potrebné po vybratí z formy upraviť, napríklad natrieť, nalepiť alebo potlačiť. Oddeľovacie prostriedky na báze silikónu ponúkajú výhody dlhého času cyklu a vynikajúcich separačných vlastností. Naše separačné prostriedky Lusin® sú okrem iného vhodné pre materiály ABS, PC, PEEK a PA, pričom eliminujú trhliny spôsobené napätím a minimalizujú stopy po tečení v odliatku.

Čistiace granuláty Ultra Purge™

Inovatívna technológia čistenia, ktorá prináša spracovateľom plastov konkurenčnú výhodu.

Výrobky Ultra Purge™ sú chemicko-mechanické čistiace granule, ktoré sú primárne určené na aplikácie pripravené na použitie. Výrobky Ultra Purge™ sú navrhnuté tak, aby zvyšovali produktivitu napr. pri zmene farby, zmene materiálu, prestojoch a nábehu výroby.

Výrobky Ultra Purge™ odporúčajú poprední výrobcovia strojov a farbív ako nákladovo efektívne a účinné riešenie na čistenie strojov na spracovanie plastov. Nečistoty zo šneku, komory alebo systému horúcich kanálov sú bezpečne odstránené bez poškodenia. Rozšírené aktívne zložky výrobkov Ultra Purge™ umožňujú čistenie usadenín aj v ťažko prístupných oblastiach vo vnútri plastifikačných jednotiek a foriem. Produkty Ultra Purge™ sú účinné pri zmene farby, zmene materiálu a odstraňovaní čiernych škvŕn. Ultra Purge™ funguje pri štandardných teplotách spracovania.

Súbory na stiahnutie

Fotografie

Kategórie, v ktorých je firma umiestnená (12)

Prezentujte aj Vy Vašu firmu!

Pridajte Vašu firmu do Katalógu firiem pre plasty a gumu v ČR a SR. Vašu firmu uvidí viac ako 35 000 reálnych užívateľov za mesiac.

+ Pridať firmu
 

Najnovšie inzeráty

Najbližšie výstavy

Plastikársky slovník