Spoločnosť Ampacet uvádza na trh produkt Organoleptic Preserver 1363 určený pre obaly na báze polyolefínov
Vzhľadom na to, že potraviny a nápoje často prichádzajú do priameho kontaktu s obalom, môžu nízke hladiny chuťových kontaminantov migrovať z obalu do výrobku, čo ovplyvňuje organoleptické vlastnosti a negatívne ovplyvňuje vnímanú kvalitu potraviny.
Ampacet Organoleptic Preserver 1363 zachováva kvalitu potravín a nápojov tým, že obmedzuje dopady na organoleptické vlastnosti spôsobené výrobnými procesmi pri balení. Výsledné prijatie výrobku spotrebiteľovi tiež znižuje plytvanie potravinami.
![]() |
|
Organoleptic Preserver 1363 neovplyvňuje farbu ani optické vlastnosti konečného výrobku a dobre funguje pri vysokých teplotách spracovania.
-
Ampacet Europe S.A.
Farbivá, prísady, aditíva, farebné koncentráty, masterbatche, UV stabilizátorym suroviny a prísady pre gumárenský priemysel, farbivá pre...
Rekordných 330 miliónov eur. Investície Slovnaftu smerovali aj do úpravy technológií na spracovanie rôznych druhov ropy
24.2.2025 Skupina SLOVNAFT investovala v roku 2024 do údržby, úprav a modernizácie svojich výrobných zariadení najväčší objem peňazí vo svojej histórii – 330 miliónov eur. Išlo najmä o úpravu technológií z dôvodu diverzifikácie...